A PIROPREV XVII. TŰZVÉDELMI Kft. 2003-ban alakult, mint a 2001-ben alapított PIRONO Bt. jogutódja. Munkáját folyamatosan bővülő tevékenységi körrel végzi. Cégünk nevében található XVII. a tizenhetedik kerületi székhelyünkre utal. Az elmúlt években cégünk megbízható, pontos és gyors munkájával, korrekt áraival vívta ki helyét a tűzvédelem piacán.

Tűzoltó készülékeink nagy választéka és állandó kiváló minősége megalapozta, hogy a 2006. év során több mint 4.000 db. porral, habbal és széndioxiddal oltó tűzoltó készüléket forgalmaztunk országszerte. Ugyancsak tekintélyes forgalmat bonyolítottunk tűzvédelmi felszerelésekből, tömlőkből, kapcsokból, tűzcsap-szekrényekből és tartozékokból valamint tűzoltó takarókból.

Szolgáltatásaink palettáján szerepel a kézi és szállítható tűzoltó készülékek teljes vertikuma, beépített tűzoltó rendszerek ellenőrzése és karbantartása, tűzvédelemmel kapcsolatos és egyéb lakatosmunkák elvégzése.

Rendelkezésre állunk partnereinknek komplex tűz- és munkavédelmi, tűzmegelőzési feladatok ellátása terén is. Vállaljuk tűzoltó készülékek és tűzoltó vízforrások nyilvántartásának elkészítését, tűzvédelmi osztályba sorolások és kockázat értékelések készítését. Vállaljuk továbbá az éves ismétlődő ill. tűzvédelmi szakvizsga oktatást, tanácsadást, éves kiürítési gyakorlatok megtartását, rendszeres bejárásokat, szemléket is.

Széleskörű gyártói kapcsolatrendszerünk biztosítja, hogy vevőinket mindig a legkedvezőbb áron tudjuk kiszolgálni.

Célunk a jó minőség és a reális árak megtartása mellett meglévő partnereink hálózatának bővítése és elégedettségének kivívása!


Forduljanak hozzánk bizalommal bármely megoldandó tűz- vagy munkavédelmi probléma orvoslásáért!


Jelmondatunk: a ma minősége a holnap piaca!